District One StoriesDistrict One Stories

Spuneți voi dacă ați mai văzut așa botez. Nu știu cum să încep prezentarea, dar hai să încerc.

S-au botezat în același timp; Matei (baiatul finilor) și Mateea (fetița nașilor). Acum cred că totul e mult mai clar.

Dacă mai întâi ai văzut fotografiile, poate ai realizat că după momentul botezului la biserică a urmat o doză de adrenalină off road să ajungem La Cabană. Pentru o experiență care pe Andreia aproape că a lăsat-o fără aer, trebuie să-i fim recunoscători unui scurt potop. A pus în dificultate transportul invitaților, dar mie mi-a plăcut maxim. E fix ce ai nevoie după o perioadă mai lungă în București.

Potopul nu ne-a prins, deși cred că n-ar fi stricat pentru fotografii. Însă, la câteva ore după, natura ne-a oferit cele mai bune condiții pe care și le poate dori fotograful. Două curcubeie, nori bine definiți, lumină ideală de apus, natura în toată splendoarea ei.

Drona își are meritul ei pentru a înțelege că ne situăm în sufletul pădurii. În schimb, priveliștea de care ne-am bucurat cu toții, de la nivelul platformei de dans, doar fotografiile o pot confirma.

 

E târziu pentru a mai scrie ceva, energia e pe final, dar nu am avut răbdare să amân articolul.

În final, vreau să spun că aici am publicat doar 130 fotografii din 543 trimise clienților și că seara s-a încheiat cu un foc de tabără.

 

Fotografie: District One Stories / district-one.ro

Locație: La Cabană

Back to portfolio