viscri dronabiserica fortificata viscri viscri iarna dronaturnul cu ceas sighisoarasighisoara fotografiisighisoara turnul cu ceas  turnul cu ceas sighisoara  andreia costea andreia costea sighisoara fotografii sighisoara  sighisoara noapteacetatea sighisoara cetatea sighisoara drona

 

Cheia – Viscri – Criț – Sighișoara

 

Întotdeauna am apreciat lucrările fotografilor din Transilvania și aici ma refer la fotografii de nunți. Spre deosebire de București, unde haosul e „punctul forte” și trebuie să te zbați pentru a obține cel mai bun rezultat, în zona lor lucrurile par mult mai liniștite. Acolo e o liniște vizuală.

Ai zice că-i ajută arhitectura, nuanțele clădirilor, bisericile altfel decât pe la noi, poate mai puține cabluri și reclame.

Știam că-i extrasezon și multe dintre obiective vor fi închise, dar pentru asta am plecat de acasă. Peste tot era o liniște pe care nu prea o simți de multe ori în viață.

 

Gata cu liniștea, am revenit în București.

Caut acum pe Travlocals.com, o destinație de vizitat primăvara. Poate chiar nimerim un eveniment autentic, să mai surprindem și oamenii, nu?

 

Foto: District One Stories / district-one.ro